Uutiset

Kehitä opetusmenetelmiäsi kansainvälisiä yhteisohjelmia varten

Unite! Competencies for Collaborative Teaching in Joint Programmes on dynaaminen ohjelma, joka on suunnattu yliopisto-opettajille. Sen tarkoituksena on auttaa kehittämään ja toteuttamaan innovatiivisia opetusmenetelmiä kansainvälisissä yhteisohjelmissa.
Focus group discussion of conceptualising Aalto-level Game Changer competences

Kurssilla keskitytään teknologiatyökalujen, yhteistyöstrategioiden ja monitieteisten lähestymistapojen integrointiin ja korostetaan luovuuden ja kriittisen ajattelun merkitystä.  

Opetussuunnitelmassa korostetaan globaalin osaamisen ja monipuolisten opetuskontekstien välistä yhteyttä sekä kasvokkain että verkossa. Osallistujat oppivat hyödyntämään monikielisten ja monikulttuuristen opetustilanteiden ainutlaatuisia etuja, suunnittelemaan ryhmätyötä oppimisen tehostamiseksi ja näkemään yhteisohjelmat mahdollisuutena aitoon oppimiseen liike-elämän ja akateemisen yhteistyön kautta. Opettajat pystyvät koulutuksen päätyttyä luomaan oppijoilleen rikastuttavia kulttuurienvälisiä ja monitieteisiä oppimiskokemuksia.  

Kurssi kestää kesäkuusta elokuuhun 2024, ja siinä yhdistyvät verkkomoduulit sekä elokuussa Tukholmassa KTH:ssa järjestettävä koko viikon mittainen opintojakso.

Milloin? 

  1. Verkkotapaaminen: johdantomoduuli
    Yksi tapaaminen 17.-20. kesäkuuta 2024 välisenä aikana (2-3 tuntia)
  2. Koulutus paikan päällä Ruotsissa
    26.-30.8.2024 KTH Royal Institute of Technology, Tukholma​​
  3. Verkkokoulutusmoduuli
    Yksilö- ja ryhmätyöskentely lopputehtävää varten syyskuun ja joulukuun 2024 välisenä aikana

Ilmoittaudu 31.5. mennessä

Lue lisää kurssista, päivämääristä ja hae mukaan 31.5.2024 mennessäOhjelma on osallistujille ilmainen, mutta kukin kattaa itse omat matkakustannuksensa. 

Järjestäjä Unite!-yliopistoallianssi

Kurssin järjestää Unite!-yliopistoallianssi, johon kuuluu Aallon lisäksi kahdeksan muuta eurooppalaista yliopistoa (Graz University of Technology, Kungliga Tekniska Högskolan, Universitat Politècnica de Catalunya, Universidade de Lisboa, Technische Universität Darmstadt, Politecnico di Torino, Institute Polytechnique de Grenoble, Wroclaw University of Science and Technology). 

Uniten mahdollisuudet opettajille, tutkijoille ja muulle henkilökunnalle

Tällä sivulla kerromme aaltolaisille hyödyllisistä tavoista ja kanavista osallistua Unite!-yliopistoallianssiin.

Tutustu Uniteen
Pictured is a project room with a whiteboard and some post-it notes on the whiteboard. Students are sat and watching the teacher point at the whiteboard
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Three female students studying
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta Aallon, KU Leuvenin ja Helsingin yliopiston yhteisille tutkimusprojekteille

Aalto-yliopisto, KU Leuven (Belgia) ja Helsingin yliopisto avaavat tutkimusyhteistyön käynnistämistä tukevan siemenrahoitushaun. Rahoitushaku on käynnissä 10. syyskuuta 2024 asti.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Nainen lukemassa tabletilla
Opinnot Julkaistu:

Aalto EE julkaisee Alex-oppimisalustan: Uusi alusta muuttaa elämänlaajuista oppimista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) lanseeraa kesäkuussa ensimmäisen version Alex-oppimisalustasta, joka on suunniteltu elämänlaajuiseen oppimiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Alex tarjoaa yksilöllisiä oppimispolkuja, pieniä osaamiskokonaisuuksia ja ammatillisen kehittymisen ohjelmia, jotka sovittavat taidot yhteen alan tarpeiden kanssa. Alusta, joka kehittyy jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, kuten mobiilisovelluksella ja tekoälyn integroinnilla, asettaa uuden standardin ammatilliselle kehittymiselle Suomessa.
Yhdeksän suurta jäälohkaretta muodostivat taideinstallaation Kansalaistorilla Helsingissä 2021
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Aalto ARTS -kesäkoulu tutkii veden merkitystä taiteen linssien läpi

Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun kesäkoulun teema on tänä vuonna vesi, jonka merkitystä käsitellään monialaisesti taiteen, elokuvan ja digitaalisuuden näkökulmista.